Despre Anisoara

705213_2594281514390_63903816_o (1)

Numele meu este, dupa cum ați aflat, Anișoara Stoian. Am 19 ani și sunt studentă în anul I în cadrul Facultății de Jurnalism și ȘtiințeleComunicării.

Cea mai mare pasiune a mea este jurnalismul și îmi doresc să mă afirm  în acest domeniu. Așa că încă din timpul liceului am încercat să văd și să aflu tot ce pot despre această meserie. La începutul clasei a XI-a am început sa fac voluntariat în proiectul “O șansă copilului de la țară”, iar astfel i-am cunoscut pe domnul Silviu Ionescu si pe doamna Simona Ionescu, actual redactor-șef al Evenimentului Zilei. ( www.simonaionescu.ro ), care m-a ajutat enorm să înțeleg presa scrisă și care mi-a oferit prima oportunitate de a scrie și căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot.  Au urmat așadar numeroase articole în ziarul Evenimentul Zilei și pe site-ul proiectului ( http://ziaruldelatara.ro/ ) despre activitatea pe care o desfășuram ca voluntari.

Tot la începutul clasei a XIa mi s-a oferit oportunitatea de a urma cursurile Școlii de Televiziune TUDOR VORNICU ( http://www.scoaladeteleviziune.ro/ ) unde am terminat un an mai târziu secția editorial-artistic. Aici am învățat bazele mass-mediei de la profesioniști și am învățat și eu la rândul meu să mă comport și să acționez ca unul. Am făcut practică la mai multe posturi de televiziune și am încercat permanent să mă implic în tot felul de activități.

Îi mulțumesc pe această cale si colegului meu de liceu, de proiecte și mai nou de facultate Andrei Niculae (sau Kennedy => https://starnewsro.wordpress.com/about/ ). Ne-am croit împreună o parte din drumul “jurnalistic” pentru că și el are aceași pasiune. Acum am început împreună cu Kennedy o nouă etapă, sub aripa lui MIster Z  (Ex Lucky Man Project ,  https://www.facebook.com/misterzbeats , www.thelionsbeat.com ) CEO al casei de discuri The Lions Beat.

Aniș 🙂

Facebook: https://www.facebook.com/new.wave11

Instagram: http://instagram.com/newwave11

Leave a comment