Despre Kennedy

Salutare si bine ati venit in “mintea” mea !

1268765_656540817697514_692782489_o

Numele meu este Andrei Niculae, am 19 ani si sunt student la FJSC din cadrul Universitatii Bucuresti.

Printre pasiunile mele se regasesc : Film, Radio, Televiziune si cam tot ce inseamna media si entertaiment.

Totul a inceput in ziua in care am devenit presedinte al liceului teoretic Tudor Vladimirescu, undeva in clasa a XI-a prin Octombrie. Mi-am dat seama ca mi-ar placea sa ma implic in cat mai multe chestii desi la inceput habar nu aveam unde ma vor duce acele mici serbari organizate si prezentate in liceu. In semestrul doi al clasei a XI-a eram nou elev in C.N Gheorghe Lazar. Acolo l-am cunoscut pe Gabriel Feresteanu ( www.feresteanu.eu ) care organiza un proiect numit Never Be Alone si m-a acceptat in echipa. Prietenia noastra s-a legat in urma acelui proiect si a continuiat cu alte proiecte ce au fost organizat alaturi de Adevarul Holding si trustul Ringier fiind “scoliti” de unul dintre ce mai buni jurnalisti doamna Simona Ionescu ( www.simonaionescu.ro ) caruia ii datorez aplauze/multumiri/imbratisari pentru oportunitatile oferite. Impreuna coordonam proiectul ” Pun pariu pe talent ” ce promoveaza tinerele talente ale liceelor din Bucuresti.

Inevitabil am inceput sa cunosc multi oameni din presa,radio,televiziune si muzica. Asa am ajuns sa il cunosc pe Mister Z (Ex Lucky Man Project ,  https://www.facebook.com/misterzbeats , www.thelionsbeat.com ) CEO al casei de discuri The Lions Beat ce m-a luat sub aripa sa.

Plimbandu-ma pe la Radio21 dar si alte televiziuni am reusit sa imi dau seama ca sunt lucrurile pe care daca le-as combina as fi probabil un om implinit, insa filmul ramane una dintre cele mai mari pasiuni ale mele.

Desi rubrica se numeste despre Kennedy si eu v-am vorbit despre Andrei Niculae, o sa va las sa il cunoasteti pe Kennedy pe facebook ( https://www.facebook.com/starnewsbykennedy ), twitter ( https://twitter.com/STARNEWSRO ) dar si aici pe blog. Acesta este singurul post oficial/sobru/serios.

Asa ca “BINE ATI VENIT IN MINTEA MEA !”

K.

Leave a comment