Ramai cu mine, o sa fie mult sex!

Al doilea serial romanesc de fictiune produs de HBO pune accentul pe placere!Daca nu stiti despre ce e vorba, ar trebui sa va faceti timp pentru a viziona macar un episod din noul serial al celor de la HBO. Daca nu sunteti genul pudic sau care se intimideaza usor, serialul va fi cu siguranta pe gustul vostru.

Ramai_cu_mine_4_6d823aafd8

Baietii de la HBO au reusit sa creeze, dupa parerea mea un serial cu standarde internationale si aici ma refer la cadre, sunet, poveste, actori. Totul arata foarte bine, iar coloana sonora produs de Byron face toti banii.

336203l-640x400-b-dc76adda

Desi descrierea oficiala spune ca serialul ” urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur” se pune foarte mult accent pe partea fizica a relatiilor, insa legatura intre toate personajele prezente in serial este vizibila si bine inchegata.

Andi Vasluianu isi pune la bataie talentul actoricesc si reuseste sa fie un adevarat Casanova pentru sotie, amanta si fata cu care se intalneste saptamanal pe intuneric.

3743-header_bg

In concluzie, felicitari HBO Romania si la cat mai multe productii de genul asta, poate cu o poveste usor mai indirecta sa fie digerata usor si de copilasii care vad in unele personaje drept modele de urmat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s