Cine le fura banii fanilor lui Michael Jackson?

Mama lui Michael Jackson spune ca isi doreste sa faca un documentar sincer si plin de amintiri personale despre fiul ei….adevarul este ca nu stie cum sa le mai ia banii fanilor celebrului cantaret.

Katherine Jackson a anuntat ca planuieste acest documentar extrem de graitor despre viata lui Michael de ceva timp, doar ca are nevoie de ajutorul fanilor sa trimita bani in schimbul unor obiecte simbolice din viata megastarului. Motivul? Licenta pentru muzica si imaginile cu Michael ar fi mult prea scumpe. In traducere, compania mare si rea Michael Jackson Estate  este zgarcita tocmai cu familia lui Michael…..

1218-katherin-jackson-letter-1

Contactat de reporteri, avocatul companiei a declarat ca nimeni din familia Jackson nu s-a adresat pentru a cere permisiunea folosirii muzicii si imaginii lui Michael. Si tot acesta a lamurit faptul ca niciodata compania nu ar cere bani fanilor pentru a finanta un proiect.

Partea cea mai rea este faptul ca Katherine i-a inclus in planul ei si pe cei trei copii ai cantaretului…acestia nestiind probabil de planul bunicii pe care nimeni nu il intelege… Sa fie oare lacomia oamenilor atat de mare?

1218-michael-jackson-cover-1

Sursa: tmz.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s