Haideti sa fim Mos Craciun pe 21 decembrie!

Sambata, 21 decembrie, incepand cu ora 20:00 atat organizatorii cat si concurentii Pun Pariu Pe Talent va invita in Club Ageless sa ajutati si sa va distrati!

Probabil cel mai trist lucru de Craciun este sa stii ca nu vei avea nimic sub brad. Cu siguranta, multi dintre noi nici nu concepem asa ceva, insa copiii din cadrul campaniei ” O sansa copiilor de la tara ” (sustinuta de Evenimenul Zilei) nu au asteptari in ceea ce il priveste pe Mos Craciun. Stiu sigur ca mosul nu o sa ajunga probabil nici anul acesta la ei cum nu a facut-o nici pana acum.

1519189_476300052487131_722108013_o

Echipa Pun Pariu Pe Talent va invita sa fiti prezenti alaturi de copiii de la tara prin participarea la evenimentul organizat in Club Ageless. Concurentii v-au pregatit un intreg show si va asteapta si la un after party in care vom continua cu distractie muzica si momente de improvizatie. Intrarea se face pe baza unei donatii de minim 10 lei pe care pana si organizatorii o vor plati, pentru ca toti vrem sa fim Mos Craciun pentru copiii nevoiasi ai comunei Brezoaiele din judetul Dambovita.

Colegul Feresteanu.eu a scris si el despre eveniment AICI!

HAIDETI SA FIM MOS CRACIUN PE 21 DECEMBRIE!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s