Kennedy isi cauta echipa!

Da, la fel cum spune si anuntul, m-am gandit sa maresc echipa!

Pentru ca lumea intra pe STAR NEWS si pentru ca m-am gandit ca poate mai mult, am hotarat ca nu ar fi rau sa avem stirile mult mai actualizate chiar si dupa doua saptamani de activitate. 

Asa ca am pentru doritori 2 posturi de editori STAR NEWS ce vor avea sarcina de a scrie cate un articol pe zi. Desigur, as vrea sa vad ca sunteti pasionati de mondenul de bun gust si jurnalism. In principiu nu trebuie sa va deplasati din confortul propriei locuinte cand scrieti, ci doar atunci cand exista deplasari.

Cu siguranta veti avea numai de castigat avand in vedere ca proiectul este la inceput si are mari sanse de a se dezvolta foarte repede si unde nici nu va asteptati (asta sa ne laudam putin). Veti putea cunoaste celebritati, oameni de TV,  radio, presa si participa la unele petreceri exclusiviste atunci cand este cazul.

Deci, daca vreti sa faceti parte din echipa STAR NEWS, astept prezentarile voastre sau CV-uri (bleah) pe pagina noastra de Facebook : https://www.facebook.com/starnewsbykennedy . 

 

K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s